Wersja domyślna Wysoki kontrast - +

RODO

I. Administrator danych osobowych

Administratorem Twoich danych osobowych jest "AQUAPARK KALISZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ul. Sportowa 10, 62 – 800 Kalisz, KRS 0000340359, NIP 6182107013, REGON 301188999, adres e-mail: biuro@park-wodny.kalisz.pl, tel. 62 598 67 09.

 

II. Cele i podstawa prawna przetwarzania

Twoje dane osobowe w postaci imienia i nazwiska, adresu e-mail i numeru telefonu przetwarzamy w celu zawarcia z Tobą umowy sprzedaży na podstawie Twojego zainteresowania naszą ofertą. Twoje dane są nam niezbędne do wykonania umowy – podstawa z art. 6 ust. 1 lit. b RODO.

 

III. Odbiorcy danych

Twoje dane osobowe możemy udostępniać następującym  kategoriom podmiotów: firmy informatyczne, archiwizujące, kancelarie prawne, agencje marketingowe, banki[1] . Takie podmioty przetwarzają dane na podstawie umowy z nami i tylko zgodnie z naszymi poleceniami. Nie przekazujemy Twoich danych poza teren Polski/UE/Europejskiego Obszaru Gospodarczego.[2] 

 

IV. Okres przechowywania danych

Twoje dane osobowe pozyskane w związku z zawarciem umowy sprzedaży przetwarzamy do końca okresu przedawnienia potencjalnych roszczeń wynikających z umowy sprzedaży oraz przez okres niezbędny do wypełnienia naszego obowiązku prawnego (np. wynikającego z przepisów podatkowych lub rachunkowych).

 

V. Twoje prawa

Przysługuje Ci prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii, prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych, prawo do usunięcia danych (jeżeli Twoim zdaniem nie ma podstaw do tego, abyśmy przetwarzali Twoje dane, możesz zażądać, abyśmy je usunęli), prawo do ograniczenia przetwarzania danych (możesz zażądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie Twoich danych osobowych wyłącznie do ich przechowywania lub wykonywania uzgodnionych z Tobą działań, jeżeli Twoim zdaniem mamy nieprawidłowe dane na Twój temat lub przetwarzamy je bezpodstawnie), prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa) oraz prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych (masz prawo cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie; cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Twojej zgody przed jej cofnięciem).

W celu wykonania swoich praw skieruj do nas odpowiedni wniosek.

 

VI. Informacja o dobrowolności podania danych

Podanie przez Ciebie danych jest dobrowolne. Jeżeli nie podasz danych, nie będziesz mógł złożyć zamówienia w naszym sklepie, a tym samym my nie będziemy mogli zawrzeć z Tobą, a następnie wykonać umowy sprzedaży.

 

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2021 AQUAPARK KALISZ Sp. z o.o.